Κι άλλον μηχανικό της McLaren “κλέβει” η Ferrari

Οι προσθήκες στο τεχνικό τμήμα της Ferrari συνεχίζονται. Η Scuderia θέλει να ενδυναμώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το εργατικό της προσωπικό και κυρίως τα τα άτομα που έχουν άμεση επίδραση στην κατασκευή μονοθεσίων, σε μια προσπάθεια να επιστρέψει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος το 2012. Έχουμε διαβάσει δηλώσεις του Joan Villadelprat, ο οποίος στο παρελθόν ήταν πρώην μηχανικός στα στρατόπεδα και των δύο ομάδων, συμβουλεύοντας τους Ιταλούς να κάνουν ό,τι και η McLaren,

δηλαδή να κάνουν τους μηχανικούς τους να πιστέψουν στις δυνατότητές τους.

Φαίνεται, όμως, πως η ιταλική ομάδα ακολουθεί το παράδειγμα της βρετανικής ομάδας, όχι στη νοοτροπία, αλλά στους μηχανικούς, καθώς ακόμα ένας μετακομίζει από το Woking στο Maranello. Πρόκειται για τον Jonathan Heal. O Heal έχει τελειώσει μηχανικός αεροναυπηγικής, ενώ υπέγραψε στη McLaren το 2005. Είναι, επίσης, ειδικός στα συνθετικά υλικά, και είχε κύριο ρόλο στο πλαίσιο και την ανάρτηση της MP4-26.

Ο Heal ακολούθησε τον Pat Fry, Τεχνικό Διευθυντή της Ferrari, ο οποίος θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα “βοηθών”, τους οποίους γνωρίζει καλά. Επιπλέον, φήμες θέλουν τον Πήτερ Προδρόμου να είναι στόχος της Scuderia. Αυτή τη στιγμή, ο Κύπριος τεχνικός είναι επικεφαλής αεροδυναμιστής στην ομάδα της Red Bull Racing, δίπλα στον επικεφαλή σχεδίασης της αυστριακής ομάδας, Adrian Newey.
Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα