Καμία ποινή στον Vettel

Τέλος φαίνεται πως μπαίνει στο επεισόδιο που δημιουργήθηκε στο Μεξικανικό Grand Prix. Ο Sebastian Vettel απευθύνθηκε με χυδαίο τρόπο στον αλυτάρχη του αγώνα, Charlie Whiting, ενώ στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη, στέλνοντας μάλιστα γράμμα στην Παγκόσμια Ομοσπονδία και στον ίδιο στον Whiting, ίσως σε μια προσπάθεια να αποφύγει κάποια βαριά τιμωρία.

Αναμενόταν, όμως, η απόφαση της FIA, για το αν θα τιμωρηθεί ο Γερμανός. Μετά από σημερινή

της ανακοίνωση, οι υπεύθυνοι της FIA και το Πρόεδρός της, Jean Todt, αποφάσισαν να μην επιβάλουν κάποια επιπλέον ποινή στον Vettel, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τελικά ο Γερμανός τερμάτισε πέμπτος, λόγω ποινής 10 δευτερολέπτων μετά το τέλος του αγώνα.

Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας αναφέρει:

Αμέσως μετά από το περιστατικό, ο Sebastian Vettel αυθόρμητα αναζήτησε τον Charlie Whiting για να τους εκφράσει τη λύπη του για τη συμπεριφορά του προς το πρόσωπό του. Στη συνέχεια, ξανά με δική του πρωτοβουλία, απέστειλε επιστολές στον Πρόεδρο της FIA, Jean Todt, και στον Charlie Whiting, στις οποίες ζητούσε συγγνώμη για τις ενέργειές του. Ανέφερε, επίσης, ότι θα επικοινωνήσει με τον Max Verstappen και ορκίστηκε ότι τέτοιο περιστατικό δε θα επαναληφθεί.

Υπό το φως αυτής της ειλικρινής συγγνώμης και της ισχυρής δέσμευσης, ο Πρόεδρος της FIA έχει αποφασίσει, κάτ’ εξαίρεση, να μην λάβει πειθαρχικά μέτρα κατά του κυρίου Vettel, πριν από το Διεθνής Δικαστήριο της FIA.

Keywords
Τυχαία Θέματα