Και όμως, 4 άνδρες σώθηκαν μέσα από αυτό το Evo

00:31 5/1/2016 - Πηγή: AutoBlog

Ούτε η αστυνομία μπορεί να πιστέψει πως τα τρία ξαδέρφια και ένας άνδρας, κατάφεραν και βγήκαν ζωντανοί μέσα από το αυτοκίνητό του πρώτου, ένα Mitsubishi Lancer Evo, το οποίο καταστράφηκε σε τροχαίο ατύχημα νότια του Σίδνεϊ.

Ο οδηγός δεν γνώριζε τα τρία ξαδέρφια, όταν μεθυσμένοι και οι τέσσερις, αποφάσισαν να πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο του. Όπως αποδείχτηκε, ο οδηγός, όχι μόνο ήταν μεθυσμένος, αλλά είχε ανασταλεί και η άδεια οδήγησης του, λόγω κλήσης

που είχε πάρει για υπερβολική ταχύτητα. Ο ένας από τα τρία ξαδέρφια τραυματίστηκε σοβαρά, αφού από το ατύχημα υπέστη ρήξη σπλήνας, νεφρών, κάταγμα λεκάνης και πλευρών, ενώ υπέστη και τραύματα στο κεφάλι.

Ο οδηγός, που βρέθηκε να έχει στο αίμα του τρεις φορές περισσότερο αλκοόλ από το επιτρεπτό, δήλωσε στους αστυνομικούς πως πήγαινε με μόλις 60 χλμ, σε δρόμο με όριο 50 χλμ. αλλά η αστυνομία δεν μπορεί να τον πιστέψει, μιας και οι ζημιές που προκλήθηκαν στο Lancer του, φαίνονται πως συνέβησαν με μεγαλύτερη ταχύτητα. Ο οδηγός αναμένεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες μόλις βγει από το νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα