Ιταλός καταστρέφει με βαριοπούλα και τσεκούρι την BMW M6 του έξω από την έκθεση της Φρανκφούρτης [w/video]

Η αλήθεια είναι πως τέτοιες αντιδράσεις έχουν συνηθίσει να βλέπουμε στη Κίνα. Ωστόσο ένας Ιταλός επιχειρηματίας Ιρακινής καταγωγής, ο Pourmohseni Hadi, κατέστρεψε έξω από την έκθεση της Φρανκφούρτης την BMW M6 (MY2008) αξίας 120.000 ευρώ λόγω των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετώπιζε με αυτή.

Ο Ιταλός είχε απευθυνθεί στην BMW Ιταλίας αναφέροντας πως η BMW M6 του αντιμετώπιζε πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων αφού αυτό είχε δονήσεις, έτριζε και δημιουργούσε σοβαρά

τραντάγματα κατά την αλλαγή ταχυτήτων, αλλά επειδή η αντιπροσωπεία δεν του έλυσε το πρόβλημα μετά από 10 φορές που το αυτοκίνητο μπήκε στο συνεργείο, αποφάσισε να το σπάσει έξω από τον εκθεσιακό χώρο της Φρανκφούρτης μαζί με έναν φίλο του το περασμένο Σάββατο 14 του μηνός.

Ο Hadi δήλωσε στη Γερμανική Bild:

Η BMW Ιταλίας και η BMW Γερμανίας πετούσαν την ευθύνη η μία στην άλλη. Αναγκάστηκα να στείλω μια επιστολή στα κεντρικά της BMW αλλά ποτέ δεν πήρα απάντηση. Θα πάω την υπόθεση στα δικαστήρια η οποία θα τελεσιδικήσει μετά από 7 με 10 χρόνια. Με τη πράξη μου αυτή, τους απαντώ εγώ!

Η BMW ακόμη δεν έχει απαντήσει για το θέμα, με τον Hadi να δηλώνει πως θα επισκευάσει το αυτοκίνητο και θα το ξανακαταστρέψει αυτή τη φορά έξω από το Γερμανικό κοινοβούλιο στο Βερολίνο.

[Πηγή: Bild, YouTube (1), (2), (3)]

Keywords
Τυχαία Θέματα