Ισχυρότεροι ατμοσφαιρικοί V8 και νέο 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο για το 2015 Dodge Challenger

Είναι κοινό μυστικό ότι οι άνθρωπο της Dodge δουλεύουν πολύ σκληρά πάνω στο 2015 Dodge Challenger και αν όλα αυτά που ακούμε αληθεύουν, τότε το νέο musclecar θα κάνει αίσθηση. Δεν αναφέρομαι μόνο στα νέα που μάθαμε προ μερικών ημερών… ότι δηλαδή ο νέος supercharged V8 των 6.2 λίτρων που θα κινεί την κορυφαία έκδοση θα αποδίδει σαφώς περισσότερα από 640 άλογα.

Όλη η γκάμα θα διαθέτει αλλαγές, ξεκινώντας μάλιστα από τη βασική έκδοση.

Αυτή, όπως συνηθίζεται, θα κινείται από έναν ατμοσφαιρικό V6 που στην τωρινή του μορφή, αποδίδει 305 άλογα και 363 Nm ροπής. Δεν είναι ακόμα σίγουρο το αν θα αναβαθμιστεί η απόδοση του, αλλά όσον αφορά στη μετάδοση, μαθαίνουμε πως θα προσφέρεται και με ένα νέο 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που θα βοηθήσει στη μείωση της κατανάλωσης και την βελτίωση των επιδόσεων.

Αν αυτό δεν σου κεντρίζει το ενδιαφέρον, τότε να σου πω πως τόσο ο HEMI V8 των 5.7 λίτρων όσο και αυτός των 6.4 λίτρων θα βελτιωθούν στα σημεία. Ακόμα δεν γνωρίζουμε ποια είναι αυτά τα “σημεία” ή τι επίδραση θα έχουν οι βελτιώσεις αλλά είναι λογικό να περιμένουμε αύξηση στα 375 άλογα του “μικρού” V8 και στα 470 άλογα του μεγάλου. Αν ούτε αυτό σου κάνει, τότε περίμενε για το Hellcat που προαναφέραμε.

[Πηγή: Allpar]

Keywords
Τυχαία Θέματα