Η τιμή του Audi Q7 e-tron στην Ελλάδα

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Audi ανακοίνωσε τη τιμή για το νέο Q7 e-tron, η οποία ξεκινάει από €86.800. Το νέο Audi Q7 e-tron παρουσιάστηκε στην περσινή έκθεση της Γενεύης και θα προσφέρεται και με επαγωγικό σύστημα φόρτισης, το οποίο παρουσίασε στις αρχές του 2015. Το σύστημα αρχικά θα έχει δυνατότητα φόρτισης 3,6 kW, ενώ σύντομα θα υπάρξει έκδοση 7,2 kW.

Το Audi Q7 e-tron 3.0 TDI

quattro είναι το πρώτο plug-in υβριδικό diesel SUV στον κόσμο, με την αυτονομία του να φτάνει έως 1.400 χιλιόμετρα. Ο κινητήρας αποδίδει 373 άλογα και 700 Nm ροπή, ενώ επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε 6,2 δευτερόλεπτα, καταναλώνοντας μόλις 1,8 λίτρα/100 χλμ/ώρα. Διαθέτει μπαταρία ιόντων λιθίου, η οποία μπορεί να φορτιστεί πλήρως από μια βιομηχανική πρίζα με ισχύ 7,2 KW σε περίπου δυόμιση ώρες.

Η οθόνη TFT υψηλής ανάλυσης που διαθέτει δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό μέσω ειδικών γραφικών να μπορεί να ελέγχει την ενεργειακή ροή του plug– in υβριδικού συστήματος, του μετρητή ισχύος καθώς και να αντλεί συνεχώς στοιχεία σχετικά με τη κατάσταση φόρτισης της.

Το στάνταρ σύστημα θερμικής διαχείρισης με ενσωματωμένη αντλία θερμότητας έχει αναπτυχθεί ειδικά για τα plug-in υβριδικά οχήματα της οικογένειας Q7. Η Audi είναι ο πρώτος κατασκευαστής στον κόσμο στην αγορά αυτής της τεχνολογίας και αυτό αποτελεί ένα ακόμη σημείο αναφοράς για τη μάρκα από την άποψη της ηλεκτρικής αυτονομίας, της εσωτερικής άνεσης και της αποτελεσματικότητας στον έλεγχο του κλίματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα