Η οικογένεια των Land Rovers θα μεγαλώσει κι άλλο!

Το Discovery δεν είναι ένα μεμονωμένο μοντέλο αλλά μία οικογένεια οχημάτων. Το γνωρίζαμε αυτό. Αλλά όπως λέει και ο Επικεφαλής Σχεδιασμού της Land Rover, Gerry McGovern

Δεν είσαι οικογένεια αν υπάρχουν μόνο δύο.

Σωστά. Η “οικογένεια” των δύο, λέγεται ζευγάρι και αυτός είναι ο τρόπος του McGovern για να πει ότι το Discovery, θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 3 διαφορετικές εκδόσεις και πως αυτή τη στιγμή, η εταιρία εξερευνεί κάθε πιθανότητα. Την ίδια οπτική, μοιράζεται και ο Global

Operations Director της Jaguar-Land Rover, Andy Goss. Όταν ρωτήθηκε για το αν η οικογένεια Discovery μπορεί να επεκταθεί προς τα κάτω, ο Goss δήλωσε:

Πιθανότατα. Πιστεύω πως αν αρχίσεις να κοιτάς τις εκπομπές CO2, πρέπει να εξετάσεις όλες τις πιθανότητες με δεδομένο πάντως ότι δεν θα χάσεις το DNA της μάρκας.

Η Land Rover δεν κοιτάει όμως μόνο προς τα κάτω όσον αφορά στην επέκταση της γκάμας του Discovery. Κοιτάει και προς την sport μεριά. Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Προγραμμάτων της φίρμας, Murray Dietsch, το Discovery Sport δεν είναι ένα “ξεκάθαρο sport μοντέλο” αλλά όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα λανσαρίσματος μίας ισχυρότερης έκδοσης, απάντησε: “Θα ήθελα μία”. Δεν είναι απαραίτητο να κινείται από έναν ισχυρό βενζινοκινητήρα όμως!

Έχουμε sport εκδόσεις άλλων μοντέλων που έχουν ισχυρούς diesel κινητήρες.

Αν έκανες έναν βενζινοκινητήρα 300 ίππων ή κάτι τέτοιο, τότε μπορεί να μην υπήρχε μεγάλη ζήτηση. Αλλά αν έκανες έναν diesel 250 ίππων, τότε ίσως να υπήρχε.

Τέλος, ο Gerry McGovern είπε πως η εταιρία ετοιμάζει κορυφαίες εκδόσεις για κάθε μοντέλο, κάθε οικογένειας –Discovery, Range Rover και Defender- που θα παραμένουν πιστές στην φιλοσοφία της κάθε οικογένειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα