Η νέα σχεδίαση της Renault στο νέο της πρωτότυπο στο Παρίσι

Στην έκθεση του Παρισιού στα τέλη του ερχόμενου Σεπτέμβρη η Renault θα παρουσιάσει ένα νέο σπορ πρωτότυπο αυτοκίνητο, που θα μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της γαλλικής εταιρίας.

Το πρωτότυπο αυτό, θα είναι το πρώτο από μια σειρά πρωτότυπων αυτοκινήτων που θα ετοιμάσει η Renault, για να μας δείξει τη νέα

της σχεδιαστική φιλοσοφία. Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής σχεδιασμού της Renault, ο Laurens van den Acker, με την εταιρία να είχε παρουσιάσει στην ίδια έκθεση το 2010, το DeZir Concept (φωτό), το οποίο τότε μας έδειχνε τη σχεδιαστική ταυτότητα των τωρινών μοντέλων της γαλλικής εταιρίας.

Σύμφωνα με τον Laurens van den Acker, η νέα ταυτότητα δεν θα διαθέτει σημαντικές αλλαγές στη μπροστά μάσκα, μιας και όπως τόνισε “τους πήρε πολύ για να βρούνε ένα νέο πρόσωπο που αρέσει στο κοινό και δεν είναι σίγουροι αν θέλουν να πάνε πάλι σε μια αγωνία“. Συμπλήρωσε πως η προηγούμενη στρατηγική “διαρκούς επανάστασης” της Renault δεν είχε τα αποτελέσματα που ήλπιζαν, με την τρέχουσα εμφάνιση να λειτουργεί προς την θετική κατεύθυνση.

Keywords
Τυχαία Θέματα