Η επόμενη γενιά του Opel Astra θα έχει επιρροές από το Monza concept

Έχουν περάσει περίπου 5 χρόνια από τότε που παρουσιάστηκε το Opel Astra οπότε δεν προκαλεί σε κανέναν εντύπωση το γεγονός ότι η εταιρία δουλεύει πάνω στον αντικαταστάτη του.

Η επόμενη γενιά δεν θα λανσαριστεί στην αγορά πριν το 2016 αλλά οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το design της, έχει έντονες επιρροές από το Opel Monza concept. Οι σχεδιαστές θέλουν να δώσουν ένα πιο

premium look στο αυτοκίνητο οπότε ίσως να δούμε κάποιες “ιδιαίτερες” λεπτομέρειες που θα το διαφοροποιούν από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στην αγορά.

Πέρα από αυτό, δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για το αυτοκίνητο. Όπως και η τρέχουσα γενιά, έτσι και η επόμενη, περιμένουμε να προσφέρεται σε διάφορα αμαξώματα (τρίθυρο, πεντάθυρο και station wagon) ενώ φήμες λένε πως θα βασίζεται σε κάποια ανανεωμένη εκδοχή της τωρινής αρχιτεκτονικής. Τέλος, κάτω από το καπό μάλλον θα βρίσκεται και ο νέος turbo τρικύλινδρος του 1 λίτρου με απόδοση 114 ίππων και 168 Nm ροπής, πιθανότατα μαζί με ένα νέο 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο που θα είναι ελαφρύτερο και γενικά καλύτερο από το τωρινό.

[Πηγή: Autocar]

Keywords
Τυχαία Θέματα