Η Williams ελπίζει σ’ έναν καλό αγώνα, παρόλο που η Ουγγαρία δεν της ταιριάζει

Ο μοναδικός αγώνας στον οποίο η Williams δεν κατάφερε φέτος να συγκεντρώσει βαθμούς είναι το Μονακό. Η FW37 είναι ένα μονοθέσιο που δεν αρέσκεται σε κλειστές διαδρομές με στροφές χαμηλής ταχύτητας, με την Ουγγαρία να είναι ο επόμενος αγώνας στο καλεντάρι -αυτό το Σαββατοκύριακο- και να έχει πάρει το προσωνύμιο «Μονακό χωρίς μπαριέρες», λόγω των αργών στροφών που έχει η χάραξη.

Από τις 24 Μαΐου, έχουν

περάσει δύο μήνες, και η ομάδα του Grove έχει καταφέρει να βελτιωθεί σημαντικά στο διάστημα αυτό, όπως δείχνουν και οι 70 βαθμοί που κατέκτησε στους τρεις τελευταίους αγώνες. Ο Felipe Massa έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα και το μονοθέσιό του και περιμένει πως τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με το Monte Carlo, αν και το Hungaroring δεν ταιριάζει στο βρετανικό μονοθέσιο.

Η Ουγγαρία είναι πάντα ένα ιδιαίτερο μέρος για ‘μένα. Έχω πολλούς οπαδούς μετά από το ατύχημά μου το 2009 και από τότε ο κόσμος πάντα με στήριζε, κάτι που είναι σπουδαίο. Το γεγονός ότι είμαστε τόσο κοντά σε μία πόλη με τόσο φανταστική κουλτούρα, πραγματικά ενισχύει τον αγώνα.

Η πίστα κανονικά δε θα ταίριαζε στο μονοθέσιό μας, επειδή είναι αρκετά χαμηλής ταχύτητας, αλλά έχουμε βελτιώσει το μονοθέσιο τόσο πολύ στους τελευταίους αγώνες με τις αναβαθμίσεις που φέραμε, έτσι ελπίζουμε ότι θα είναι ακόμα ένα ανταγωνιστικό Σαββατοκύριακο.

Keywords
Τυχαία Θέματα