Η W Motors θα παρουσιάσει την ερχόμενη εβδομάδα το 1.000+ ίππων Fenyr SuperSport

Την W Motors την γνωρίσαμε από το Lykan Hypersport, το πρώτου αραβικού supercar και όπως φαίνεται δεν επαναπαύεται στις “δάφνες” της. Αυτό γιατί την ερχόμενη εβδομάδα στην έκθεση του Dubai θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του το νέο της δημιούργημα, το Fenyr SuperSport.

Το Supersport θα βγει σε περίπου 25 μονάδες και θα εστιάζει στην απόδοση, στην δύναμη και στην

ταχύτητα. Μηχανικά θα φοράει έναν ειδικά εξελιγμένο κινητήρα της RUF, με απόδοση πάνω από 1.000 άλογα. Παραμένει άγνωστο ποιος ακριβώς κινητήρας είναι αυτός, αλλά είναι πιθανό να μιλάμε για μια εξέλιξη του επίπεδου εξακύλινδρου twin-turbo 3.7-λίτρων που χρησιμοποιούσε το Lykan HyperSport, το οποίο απέδιδε 770 άλογα και 1.000 Nm ροπή.

Κρίνοντας την teaser φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε ότι το ολόκληρο σώμα του αυτοκινήτου είναι κατασκευασμένο από carbon, είναι αρκετά πιθανό να ζυγίζει λιγότερο από 1.400 κιλά, βάρος που είχε το Lykan HyperSport. Τα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά θα είναι ικανά να επιταχύνουν το Fenyr SuperSport από τα 0 στα 100 χλμ/ώρα σε λιγότερα από 2,8 δευτ., με την τελική του να ξεπερνάει τα 385 χλμ/ώρα.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα