Η W Motors παρουσίασε τα πρώτα renderings του επερχόμενου Supersport

Πρόσφατα η W Motors αποκάλυψε το Lykan Hypersport στο Dubai Motor Show και τώρα, η εταιρία, μας αποκαλύπτει και τα πρώτα renderings για το επερχόμενο Supersport.

Το Supersport είναι προγραμματισμένο για το 2015 και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, έχει εξαιρετικά «επιθετική» μάσκα με ενσωματωμένα LED

φώτα ημέρας και τεράστιες εισαγωγές αέρα. Προχωρώντας στο υπόλοιπο αυτοκίνητο, ξεχωρίζουν το καπό με τις εισαγωγές αλλά και τα έντονα σμιλευμένα πλαϊνά. Στο πίσω μέρος δε, όπως είθισται πλέον, βρίσκουμε έναν τεράστιο διαχύτη και την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης.

Σε αυτό το σημείο δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τα μηχανικά του αυτοκινήτου αλλά ο CEO της W Motors, Ralph Debbas έχει δηλώσει πως το Supersport θα προσφέρει «ακόμα καλύτερες επιδόσεις» από το Hypersport. Με δεδομένο πως το τελευταίο είχε έναν twin-turbo επίπεδο εξακύλινδρο 3,7 λίτρων που απέδιδε 750 άλογα και 960Nm ροπής που του επέτρεπε να επιταχύνει στα 100km/h σε 2,8 δευτερόλεπτα και τελική της τάξης των 385km/h, τι μπορούμε να περιμένουμε από το Supersport;

Η παραγωγή του εν λόγω μοντέλου, θα περιοριστεί στα 25 αντίτυπα και η τιμή του μάλλον θα ξεπερνά τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

[Πηγή: W Motors]

Keywords
Τυχαία Θέματα