Η Trasco παρουσίασε τη θωρακισμένη Mercedes S500 V222

21:10 9/4/2015 - Πηγή: AutoBlog

Κάθε μεγαλοεπιχειρηματίας ή κυβερνητικό μέλος κάποιας χώρας που “σέβεται” τον εαυτό του, πρέπει να κυκλοφορεί με θωρακισμένο αυτοκίνητο. Μπορεί η Mercedes να έχει τα ανάλογα “Guard” μοντέλα στη γκάμα της, υπάρχουν όμως και αρκετές ιδιωτικές εταιρίες που αναλαμβάνουν να σε κρατήσουν ζωντανό.

Μια από αυτές είναι η Trasco, η οποία παρουσίασε μια νέα έκδοση της S-Class και έκανε το ντεμπούτο της στην έκθεση IDEX στο Abu Dhabi.

Η B6 και Β7 θωράκιση της είναι ικανή να προστατεύσει σφαίρες από αυτόματα όπλα, ενώ διαθέτει και μακρύτερο μεταξόνιο, μπαίνοντας στα χωράφια της Mercedes Maybach.

Ο επιπλέον χώρος χρειάζεται γιατί πλέον υπάρχει ένα τοίχος ανάμεσα σε οδηγό και επιβάτες, πάνω στον οποίο έχει τοποθετηθεί υπολογιστής. Ο LED φωτισμός της καμπίνας ελέγχεται μέσω του iPhone, ενώ διαθέτει για πρώτη φορά και ηλιοροφή, η οποία φυσικά είναι και αυτή αλεξίσφαιρη. Εξαιτίας της θωράκισης το βάρος του αυτοκινήτου φτάνει πλέον τα 4.250 κιλά, αλλά έχουν γίνει οι κατάλληλες τροποποιήσεις και στα μηχανικά μέρη, ώστε η θωρακισμένη Mercedes να έχει καλές επιδόσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα