Η Toyota θα παρουσιάσει 21 νέα υβριδικά αυτοκίνητα έως το 2015 και νέους turbo κινητήρες

Η Toyota, το πρωί ανακοίνωσε το iQ EV και παράλληλα ανακοίνωσε ότι έως τα τέλη του 2015, θα παρουσιάσει 21 νέα υβριδικά αυτοκίνητα. Τα αυτοκίνητα θα εφοδιάζονται με τον νέο 2,5-λιτρο Atkinson κινητήρα βενζίνης ο οποίος θα συνδυάζεται με το D-4S υβριδικό της σύστημα. Το πρώτο μοντέλο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013 και η Toyota

υποστηρίζει ότι θα έχει την πιο ψηλή θερμική απόδοση του κόσμου, αφού θα αγγίζει το 38,5%, συνδυάζοντας την χαμηλή κατανάλωση και την υψηλή απόδοση. Την ίδια χρονιά θα ξεκινήσει τις δοκιμές και σε ένα ασύρματο σύστημα φόρτισης των μπαταριών των ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών αυτοκινήτων.

Το 2014 θα παρουσιαστεί ένας 2,0-λιτρος Turbo κινητήρας, ο οποίος θα βασίζεται πάνω στον 2,5-λιτρο. Το 2015 θα βγει στην αγορά ο 1,400αρης ND κινητήρας πετρελαίου ο οποίος θα πληροί τα στάνταρ εκπομπών του Euro 6.

Την ίδια χρονιά θα παρουσιάσει ένα αυτοκίνητο κυψελών υδρογόνου το οποίο θα αποδίδει 3 kW/λίτρο, διπλάσιο από όσο αποδίδουν το τωρινό FCHV σύστημα της. Τέλος, η Toyota το 2015 θα αναπτύξει μια νέα μπαταρία, η οποία θα έχει 5 φορές μεγαλύτερη πυκνότητα, από τις τωρινές μπαταρίες της εταιρίας.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα