Η Tesla προσλάβει όλο και περισσότερους υπαλλήλους της Apple, δες το πως τα G’s του Model S P85D κολλούν ένα κινητό στο κάθισμα

16:41 7/2/2015 - Πηγή: AutoBlog

H Tesla συνεχίζει να προσλαμβάνει όλο και περισσότερους υπαλλήλους, με τουλάχιστον 150 από αυτούς, να προέρχονται από την Apple. H Apple δίνει μεγάλο βάρος στο software των αυτοκινήτων της, με το λειτουργικό της τεράστιας οθόνης αφής των 17″ να έχει σχεδιαστεί από έναν πρώην υπάλληλο της Apple.

Σημαντικό

ρόλο στη πρόσληψη αυτών των ανθρώπων διαδραματίζει και η φυσιογνωμία του Elon Musk, με αρκετοί να τον συγκρίνουν με τον Steve Jobs, κυρίως επειδή και αυτός έχει έντονη προσωπικότητα, αλλά και μεγάλη εμμονή στη λεπτομέρεια του.

Διάβασε επίσης: Δοκιμάζουμε πρώτοι το Tesla Model S

O Musk δήλωσε πως η Apple προσπάθησε να πάρει κάποιους υπαλλήλους της, δελεάζοντας του με 60% μεγαλύτερο μισθό και bonus $250.000, αλλά μέχρι στιγμής, λίγοι ήταν εκείνη που αποδέχτηκαν τη προσφορά. Η Tesla απασχολεί περισσότερους από 10.000 ανθρώπους παγκοσμίως.

Bonus! Δες το πως τα 700 άλογα του Tesla Model S P85D μπορεί να επιταχύνει τόσο δυνατά, που κολλά στην πλάτη του καθίσματος ένα κινητό τηλέφωνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα