Η Tesla ίσως προσφέρει υπηρεσία πλυσίματος αυτοκίνητου στους Superchargers

18:15 6/8/2016 - Πηγή: AutoBlog

H Tesla διαθέτει ένα αναπτυσσόμενο αριθμό σταθμών φόρτισης Superchangers για τα αυτοκίνητα της και η ίδια σκέφτεται να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες προς τους κατόχους της. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να εισάγει μια νέα υπηρεσία πλυσίματος αυτοκίνητων στο δίκτυο της και με αυτόν τον τρόπο, η αμερικάνικη εταιρεία θέλει να βάλει ένα τέλος στις επισκέψεις στα βενζινάδικα.

Ακόμα

δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, αλλά λέγεται ότι η Tesla είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την εταιρεία Eco Green Auto Clean, μια εταιρία που είναι γνωστή για τις πολύ οικολογικές μεθόδους που χρησιμοποιεί στην διαδικασία πλυσίματος των αυτοκινήτων. Η εταιρεία κάνει χρήση πετσετών με μικροίνες , χρησιμοποιεί βιοδιασπώμενο spray για να φύγει η βρωμιά ενώ χρησιμοποιεί ελάχιστη ποσότητα νερού.

Αν υπάρξει τελική συμφωνία, η Tesla θα χρεώνει θα προσφέρει την νέα υπηρεσία για $80 ανά μήνα για τους κατόχους Model S και $90 ανά μήνα για τους κατόχους Model X. Στο πρόγραμμα θα συμπεριληφθούν και οι κάτοχοι του Model 3 όταν περάσει στην παραγωγή, στα τέλη της επόμενης χρονιάς. Τα χρήματα αυτά θα αντιστοιχούν σε δύο πλυσίματα τον μήνα.

Η Tesla έχει ξεκινήσει ήδη ένα πιλοτικό πρόγραμμα δοκιμών των προϊόντων της Eco Green Auto Clean στο Freemont factory Superchargers, οπού οι εργαζόμενοι της εταιρείας ελέγχουν τις υπηρεσίες. Αν υπάλληλοι μείνουν ευχαριστημένοι, τότε θα τοποθετηθούν αυτά και σε άλλους σταθμούς Superchargers. Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις ένα Model S -το οποίο δεν φαίνεται και ιδιαίτερα βρώμικο- να καθαρίζεται με προϊόντα της εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα