Η Rolls-Royce παρουσίασε την Wraith “Inspired by Music”

14:31 4/8/2015 - Πηγή: AutoBlog

Η Rolls-Royce ολοκληρώνει τη σειρά ειδικών εκδόσεων “Inspired by…” με μία Wraith που θα μπορούσαμε με μεγάλη ακρίβεια να χαρακτηρίσουμε μέγαρο με ρόδες. Μετά λοιπόν την Inspired by Film και την Inspired by Fashion, ακολουθεί η Inspired by Music.

Όπως μπορείς να καταλάβεις και από την ονομασία της ειδικής αυτής έκδοσης, η one-off Wraith είναι εξοπλισμένη με το καλύτερο ηχοσύστημα που έχει τοποθετηθεί

ποτέ σε Rolls-Royce. Το 18-κάναλο hi-fi σύστημα έχει απόδοση 1.300 Watt και αποτελείται από 7 tweeters, 7 mid-range ηχεία, δύο subwoofer και δύο “exciter” ηχεία στην οροφή. Στην ουσία, πρόκειται για το ηχοσύστημα της Bespoke Audio που είναι διαθέσιμο σε κάθε Wraith ως extra, αλλά με στεροϊδή!

Όχι μόνο αυτό, αλλά οι ειδικοί της εταιρίας δημιούργησαν ένα σύστημα που χρησιμοποιώντας μικρόφωνα για να παρακολουθείται ο όποιος –ελάχιστος– θόρυβος παράγεται από την Rolls-Royce εξαιτίας της κύλισης ή του αέρα και προσαρμόζεται η απόδοση του ηχοσυστήματος ώστε εξαλείφονται οι ήχοι στο παρασκήνιο! Τέλος, όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες, το εσωτερικό της Wraith Inspired by Music είναι “ντυμένο” με χαλκό… ένα υλικό που χρησιμοποιείται σε high-end ηχοσυστήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα