Η RevoZport αναβαθμίζει οπτικά το Tesla Model S P100D

13:02 6/9/2016 - Πηγή: AutoBlog

Πρόσφατα η Tesla παρουσίασε το νέο Model S P100D , το οποίο με 2,5 δεύτερα που χρειάζεται για τα πρώτα 96 χλμ/ώρα αποτελεί ένα από τα γρηγορότερα αυτοκίνητα στον κόσμο, κοντράροντας πολλά γρήγορα supercars. Επιπλέον, χάρις την μπαταρία των 100Kwh, το ηλεκτρικό σεντάν καταφέρνει να διανύει περίπου 613km με μία φόρτιση. Η RevoZport είναι ο πρώτος βελτιωτικός οίκος που ασχολείται με την οπτική αναβάθμισή του Μodel S, κάνοντάς

το πιο επιθετικό εξωτερικά και βελτιώνοντας παράλληλα και την οδική του συμπεριφορά.

Το R Zentric, όπως λέγεται το οπτικό πακέτο, έρχεται να αναδείξει την δύναμη του σπορ ηλεκτρικού σεντάν, περιλαμβάνοντας μπροστινό σπλίτερ από carbon, πίσω διαχύτη, νέες πλαϊνές ποδιές, φουσκωμένα φτερά και αεροτομή από carbon. Το πακέτο συμπληρώνεται με τις τεράστιες ζάντες των 22’’ φάρδους 255 μπροστά και 295 πίσω. Αποτέλεσμα αυτών είναι η αύξηση του πλάτους κατά 40mm. Σε αντίθεση με το εργοστασιακό πακέτο του Model S το οποίο στόχο έχει τον χαμηλότερο συντελεστή οπισθέλκουσας, το R Zentric επικεντρώνεται στην υψηλότερη κάθετη δύναμη.

Όσον αφορά το εσωτερικό, πολλοί πελάτες είχαν παραπονεθεί για την ποιότητά του, καθώς σύμφωνα με τους ίδιους δεν αρμόζει σε αυτήν την κατηγορία, πόσο μάλλον όταν με διάφορες επιλογές το αυτοκίνητο φτάνει τα 120,000$. Την λύση έδωσε η RevoZport με την προσθήκη δερμάτινων και carbon επενδύσεων, της πίσω κονσόλας ψυχαγωγίας η οποία υποστηρίζει σύνδεση με το ipad mini και όλων αυτών των νεοτεριστικών στοιχείων που δίνουν μια αίσθηση σπορ πολυτέλειας στο ηλεκτρικό σεντάν. Τέλος, το ολοκληρωμένο πακέτο που περιλαμβάνει όλες τις επιλογές φτάνει τα 11.000 δολάρια.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα