Η Renault στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα του 2016

Πριν λίγες μέρες ο Christian Horner προειδοποίησε πως η Renault μπορεί να αποσυρθεί από τη Formula 1, αν δεν επιτραπεί και το 2016 η εξέλιξη του κινητήρα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Παρ’ όλα αυτά η Renault φαίνεται να κάνει μακροπρόθεσμα πλάνα, καθώς έχει διατηρήσει τα 12 “κλειδιά” για την εξέλιξη

του φετινού power unit της, το οποίο σημαίνει πως δεν θέλει να βιαστεί, αλλά προτιμάει να δημιουργήσει μια καλύτερη βάση για τον κινητήρα του 2016.

Ο αναβαθμισμένος και πολυαναμενόμενος από της ομάδες της Energy F1-2015, αναμένεται να παρουσιαστεί στο Βελγικό GP, ενώ η Γαλλική εταιρία, έχοντας πλέον βελτιώσει την αξιοπιστία της με τα επανασχεδιασμένα πιστόνια που χρησιμοποιεί, σκοπεύει να αρχίσει τις δοκιμές κάποιων νέων ιδεών, οι οποίες θα βοηθήσουν με την ελλιπή δύναμη του κινητήρα. Ο επί κεφαλής της Red Bull δήλωσε:

Υπάρχουν κάποιες πολύ σημαντικές δοκιμές στο δυναμόμετρο πάγκου στο Viry (Chatillon) τις ερχόμενες 2 εβδομάδες, οι οποίες θα έχουν μεγάλη σημασία για την επόμενη χρονιά ή τουλάχιστον θα μας δώσουν μια κατεύθυνση.

Keywords
Τυχαία Θέματα