Η Nissan teasάρει ένα νέο πρωτότυπο crossover, ντεμπούτο στη Φρανφκούρτη

15:30 7/9/2015 - Πηγή: AutoBlog

Η Nissan έδωσε τη παραπάνω teaser φωτογραφία με την οποία μας δείχνει το μπροστά μέρος ενός νέου πρωτότυπου crossover, που θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης την επόμενη εβδομάδα.

Η εταιρία αναφέρει πως το πρωτότυπο “συνδυάζει την άγρια εμφάνιση ενός 4×4, με τη λειτουργικότητα ενός hatchback και με πολυτέλεια και τεχνολογία που “αντανακλάται” στα πάνω από 2,5 εκατομμύρια πωληθέντα μοντέλα της γκάμας, σε όλη την

Ευρώπη.”

Ο σχεδιασμός του πρωτότυπου, με το όνομα του να μην έχει ανακοινωθεί, ακολουθεί την σχεδιαστική γλώσσα της Ιαπωνικής εταιρίας που συναντάμε στα τελευταία μοντέλα της, με LED φωτιστικά σώματα. Όλα δείχνουν πως το πρωτότυπο θα μας δείχνει το πως θα μοιάζει η επόμενη, δεύτερη γενιά του Juke που θα κατασκευάζεται στην Αγγλία. Το νέο Juke θα βγει στην αγορά στα τέλη του 2016 και θα χρησιμοποιεί την νέα πλατφόρμα CMF-Β, την ίδια που θα χρησιμοποιούν οι επόμενες γενιές των Renault Clio και Nissan Micra.

Δελτίο Τύπου

Η Nissan θα αποκαλύψει ένα νέο Crossover concept, στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης !

Η Nissan, ούσα πρωτοπόρος στα crossover με τα άκρως επιτυχημένα Juke, Qashqai και X-Trail, έρχεται να “ταράξει” για μια ακόμα φορά τα νερά της αυτοκίνησης, με ένα concept που συνδυάζει την άγρια εμφάνιση ενός 4×4, με τη λειτουργικότητα ενός hatchback και με πολυτέλεια και τεχνολογία που “αντανακλάται” στα πάνω από 2,5 εκατομμύρια πωληθέντα μοντέλα της γκάμας, σε όλη την Ευρώπη.

Μπορεί η Nissan να συνεχίσει να καινοτομεί και να βάζει ολοένα και πιο ψηλά τον πήχη ; Τι μας επιφυλάσσει η Nissan με το νέο concept ; Η απάντηση θα δοθεί την επόμενη εβδομάδα, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης…

Keywords
Τυχαία Θέματα