Η Mitsubishi υπόσχεται νέο κομψό και αποδοτικό Pickup

Η Mitsubishi έχει πουλήσει περισσότερα από 1,1 εκατ. L200 από το 2005, με την εταιρία να ανακοινώνει πως το φθινόπωρο θα παρουσιαστεί το νέο pick-up της το οποίο θα βασίζεται πάνω στο GR-HEV concept. Το L200 είναι διαθέσιμο σε 158 χώρες παγκοσμίως, με το νέο μοντέλο, όπως υπόσχεται η Mitsubishi να είναι κομψό και να καταναλώνει λιγότερο καύσιμο.

Το πρωτότυπο ήταν plug-in υβριδικό, ζύγιζε έναν τόνο με την Mitsubishi

να το χαρακτηρίζει ως “Sport Utility Hybrid Truck”. Με αυτή τη νέα εκδοχή οχήματος “Dual Design”, η Mitsubishi παρουσιάζει ένα εντελώς νέο σύστημα κίνησης HEV, που περιλαμβάνει κινητήρα Clean Diesel και ηλεκτροκινητήρες. Απλούστερο και πιο προσιτό από οποιοδήποτε EV ή PHEV, το HEV εκτιμάται ότι ταιριάζει καλύτερα στις καθημερινές σκληρές απαιτήσεις (heavy-duty) των χρηστών pickup truck με εκπομπές CO2 149 γρ/χλμ.

Το Concept GR-HEV χρησιμοποιεί την τεχνολογία μόνιμης τετρακίνησης (4WD) της Mitsubishi, με ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου ενεργητικής ασφάλειας Super All Wheel Control (S-AWC) που προσφέρει υψηλή ελκτική πρόσφυση, ευστάθεια και επιδόσεις σε όλες τις οδικές συνθήκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα