Η Mercedes επιβεβαίωνει και επίσημα τις 5 παραλλαγές της νέας S-Class, νέο μικρό Crossover και τη στρατηγική της έως το 2020

Η Mercedes-Benz, παράλληλα με την ανακοίνωση ότι ετοιμάζει την BLS/CLA/CLC/Baby CLS, ανακοίνωσε και τη στρατηγική που θα ακολουθήσει έως το 2020, η οποία ευελπιστεί να την κάνει τη μεγαλύτερη premium αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου.

Ο Γερμανικός κολοσσός ανακοίνωσε ότι συνολικά, πάνω στη πλατφόρμα MFA, θα κατασκευαστούν 5 αυτοκίνητα. Αυτή τη πλατφόρμα φοράνε οι νέες A-Class και B-Class, ενώ πάνω στην ίδια θα κατασκευαστεί και η BLS/CLA/CLC/Baby

CLS. Τα άλλα δύο μοντέλα δεν ανακοίνωσε τι θα είναι, αλλά οι φήμες μιλούν ότι θα είναι ένα μικρό crossover καθώς και η ανοικτή έκδοση της A-Class.

H Mercedes ανακοίνωσε επίσης ότι θα βγάλει στην αγορά 10 εντελώς νέα αυτοκίνητα τα οποία προηγουμένως δεν είχανε παλαιότερα μοντέλα έως το 2015, όπου ανάμεσα τους θα βρίσκονται και 3 νέες εκδόσεις της  S-Class, η οποία θα βγει στην αγορά το 2013. Η S-Class θα είναι διαθέσιμη σε πέντε παραλλαγές, sedan, coupe, cabrio, με μεγάλο μεταξόνιο αλλά και Pullman.

Τέλος η Mercedes έχει βάλει ως στόχο να γίνει περισσότερο φιλική προς το περιβάλλον, πως αλλιώς αφού τα πρόστιμα εκπομπών CO2 είναι πλέον βαριά. Έως το 2016, έχει βάλει ως στόχο να μειώσει τις μέσες εκπομπές της CO2 από τα 150 γρ/χλμ στα 125 γρ/χλμ. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το εταιρικό πλάνο της Mercedes μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα