Η McLaren φοβάται πως μπορεί να χάσει τους οδηγούς της

Από το 2012 και μετά, η ομάδα της McLaren δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει μονοθέσιο νικητή. Πόσο μάλλον ένα μονοθέσιο πρωταθλητή, που θα έδινε την ευκαιρία σε δυο σπουδαίους πιλότους, όπως είναι οι Alonso και Button, να παλέψουν για τον τίτλο. Ειδικά το 2015, με την επανέναρξη της συνεργασίας McLaren-Honda, η κατάσταση έφτασε στο ναδίρ και η ομάδα του Woking κατέγραψε την χειρότερη σεζόν στην ιστορία της.

Παρ’

όλες τις δυσκολίες, αλλά και κάποια ξεσπάσματα, οι δυο πρωταθλητές συνεχίζουν να στηρίζουν την προσπάθεια. Όμως, ο Eric Boullier φοβάται πως, εάν η McLaren δεν καταφέρει να αντιστρέψει την κατάσταση φέτος, οι Button και Alonso μπορεί να αποχωρήσουν από την ομάδα. Κάτι που θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα, τόσο αγωνιστικά, όσο και στο πρεστίζ της.

Οι οδηγοί έχουν πιστέψει σε ό,τι έχουμε κάνει, γιατί υπάρχει διαφάνεια απέναντί τους. Αλλά, σίγουρα, δεν θέλουν να έχουν άλλη μια (σεζόν) σαν αυτή. Βρίσκονται στην F1 για να κερδίζουν ή να είναι τουλάχιστον ανταγωνιστικοί.

Αυτό που είναι πολύ σημαντικό για εμένα, είναι πως ακόμα και στον τελευταίο αγώνα, ήταν θετικοί μαζί μας με κάποιους τρόπους. Είχαν απογοητευτεί από την έλλειψη επιδόσεων, αλλά το να τους έχουμε μετά από 19 αγώνες με αυτή τη (θετική) διάθεση, ήταν καλό.

Διάβασα και πάλι κάποια σχόλια από τον Fernando, που λέει ότι δεν έχει μετανιώσει για την κίνησή του και πως ο ίδιος πιστεύει στην ομάδα. Κάτι που το λέει κάθε δύο εβδομάδες. Ακόμα και όταν μιλάει στο εργοστάσιο, λέει τα ίδια. Έτσι, το να παραμένει άθικτη η εμπιστοσύνη του, μετά από τη σεζόν που είχαμε, για εμένα αυτό είναι πάρα πολύ καθησυχαστικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα