Η McLaren P13 θα προσφέρεται σε 3 διαφορετικά στυλ αμαξώματος

11:22 3/6/2014 - Πηγή: AutoBlog

Κάθε βδομάδα, μαθαίνουμε και κάτι νέο για την McLaren P13. Τώρα, τα τελευταία δημοσιεύματα λένε πως το επερχόμενο μοντέλο της Αγγλικής εταιρίας θα προσφέρεται σε 3 διαφορετικά στυλ αμαξώματος.

Τα δύο είναι γνωστά και μη εξαιρετέα. Coupe και cabrio. Το τρίτο όμως εκπλήσσει… Οι πληροφορίες λένε πως η McLaren ετοιμάζει μία GT έκδοση που θα διαθέτει χώρο αποσκευών και στο πίσω μέρος. Όπως λένε και οι πηγές,

“θα μοιάζει με την E-Type περισσότερο από ότι η F-Type” αναφερόμενος φυσικά στα δύο μοντέλα της Jaguar. Περισσότερες πληροφορίες για αυτή την έκδοση δεν έχουμε αλλά ο κατασκευαστής πιστεύει πως θα είναι η πιο δημοφιλής έκδοση της P13 (ή όπως αλλιώς καταλήξει να λέγεται).

Όποιο αμάξωμα και να φοράει, τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μικρής McLaren δεν αλλάζουν. Θα χρησιμοποιεί ένα ανθρακονημάτινο monocoque chassis και θα κινείται από μία detuned έκδοση του twin-turbo V8 των 3.8 λίτρων που κατά πάσα πιθανότητα θα αποδίδει 444-500 άλογα, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε λιγότερο από τέσσερα δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 298 χλμ/ώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα