Η MR Collection λανσάρει την 1:18 μινιατούρα της Ferrari California T

Μινιατούρες… Η ρεαλιστική εναλλακτική για όλους εμάς που θέλουμε να αποκτήσουμε το πραγματικό μοντέλο αλλά δυστυχώς, ο προϋπολογισμός μας δεν το επιτρέπει. Πάρε για παράδειγμα την Ferrari California T. Η πρώτη California δεν ήταν το καλύτερο δυνατό αυτοκίνητο που μπορούσε να κατασκευάσει η Ferrari με δεδομένους τους “περιορισμούς”. Η California T όμως, ήρθε να διορθώσει

όλα τα κακώς κείμενα. Ο ανανεωμένος σχεδιασμός, ο νέος, 3.9 λίτρων, twin-turbo V8 με 560 άλογα και ανάλογη ροπή και το σημαντικά αναβαθμισμένο εσωτερικό, ήταν μερικά από τα χαρτιά που έπαιξε η Ιταλική φίρμα για να κάνει το entry-level μοντέλο της πιο ποθητό. Και το πέτυχε.

Αυτή η 1:18 μινιατούρα της Ferrari California T, κατασκευάζεται από την MR Collection και θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε 6 χρώματα: Rosso California, Blu Ribot, Bianco Italia, Rosso Corsa, Grigio Silverstone και Rosso Scuderia. Μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί τιμή αλλά με δεδομένο πως η 1:43 μινιατούρα που είχε κατασκευάσει η ίδια εταιρία και είχε λανσάρει στην αγορά σε μόλις 25 αντίτυπα κόστιζε €609, δεν θα είναι φθηνή.

Keywords
Τυχαία Θέματα