Η Lotus ξεσπαθώνει και τα βάζει με τους δημοσιογράφους, την Caterham και τον Tony Fernandes

Με το internet να βοά ότι η DRB-Hicom πουλά την Lotus ώστε να βγάλει από πάνω της το χρέος £200 εκατ. (€317 εκατ), η Lotus με δελτίο τύπου που εξέδωσε στο Facebook της, τα βάζει με τους δημοσιογράφους και την Caterham. Μερικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ανέφεραν ότι το CEO

της, ο Dany Bahar, αποτελεί πλέον παρελθόν αφού απολύθηκε, αλλά η Lotus το διαψεύβφει κατηγορηματικά, ενώ απέρριψε τις φήμες και ότι ο Dato’ Sri Syed δεν είναι πλέον CEO της Proton.

Η Lotus θεωρεί υπεύθυνο για τις διαρροές αυτές,  τον “παλιό φίλο της“, Tony Fernandes, ο οποίος “κατέχει την Caterham και όχι την Lotus όπως θα ήθελε“, και “είναι τρελός στο να παλεύεις στην Formula 1 με την HRT και την Marussia, παρά με την Mercedes και την Ferrari.”, ενώ τα βάζει με τον τεχνικό διευθυντή της Caterham, Mike Gascoyne. Επιβεβαίωσε ότι η αρχική συμφωνία της Lotus F1 team και της Group Lotus θα διατηρηθεί έως το 2017.

Σε ότι αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς, το δελτίο τύπου δεν ξεκαθαρίζει τα πράγματα πέραν του ότι η DRB-Hicom δεν έχει ανακοινώσει στο Lotus Group ότι σκοπεύει να το πουλήσει.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα