Η Lotus είναι σίγουρη πως ο Raikkonen θα πάρει μέρος στους τελευταίους δύο αγώνες

Η Lotus είναι σίγουρη πως ο Kimi Raikkonen θα συμμετέχει στους τελευταίους δύο αγώνες του πρωταθλήματος καθώς οι νέοι χορηγοί της ομάδας την διαβεβαίωσαν πως ο Φιλανδός θα αποζημιωθεί πλήρως για την φετινή χρονιά.

Ο Mansoor Ijaz, επικεφαλής της εταιρικής συνεργασίας που αγοράζει το 35% της ομάδας, είναι σίγουρος πως η πολυαναμενόμενη συμφωνία είναι απλά θέμα ημερών, όπως είναι και το συμβόλαιο του Nico Hulkenberg.

Βρέθηκα

με Steve Robertson, τον μάνατζερ του Kimi χθες το βράδυ και του ζήτησα συγνώμη, όπως ζητήσαμε συγνώμη και από τον Kimi. Σκοπεύουμε να ξεχρεώσουμε τους μισθούς όλων και με το παραπάνω. Θα ξεπληρώσουμε και τους υπαλλήλους και την διοίκηση. Είμαι αισιόδοξος πως ο Raikkonen θα λάβει μέρος στους αγώνες και θα τιμήσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, όπως θα τις τιμήσουμε και εμείς.

Ο Eric Boullier σε πρόσφατες δηλώσεις του ήταν φιλύποπτος για την συμφωνία με την Quantum Motorsports και την ακριβή ημερομηνία της ολοκλήρωσής της, αντίθετα ο Mansoor Ijaz ήταν κατηγορηματικός πως από την πλευρά τους η συμφωνία ήταν ήδη έτοιμη.

Η πρώην Infinity Racing Partners, που μετονομάστηκε σε Quantum Motorsports προς αποφυγήν μπερδέματος με τους συνεργάτες της Red Bull, είναι σίγουρη πως νέοι χορηγοί θα βρεθούν πολύ γρήγορα. Ο Ijaz συνεχίζοντας δήλωσε:

Θα ξεπληρώσουμε όλα τα χρωστούμενα και θα φέρουμε υψηλής ποιότητας χορηγούς, τους οποίους θα δείτε πολύ σύντομα. Οι χορηγοί αυτοί θα μας δώσουν την δυνατότητα να είμαστε ανταγωνιστικοί με τους καλύτερους και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Lotus θα πληρώσει πολλούς λογαριασμούς αυτή την εβδομάδα, τους ζητήσαμε να φροντίσουν ώστε όλοι να πληρωθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

[Πηγή: GMM]

Keywords
Τυχαία Θέματα