Η Lotus ανακοίνωσε τους οδηγούς που θα λάβουν μέρος στο τριήμερο τεστ του Silverstone

Μετά από τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισαν οι ομάδες με τα ελαστικά στον αγώνα του Silverstone, η FIA έδωσε το πράσινο φως, ώστε να τρέξουν και οι επίσημοι οδηγοί στο τεστ που θα γίνει στην ίδια πίστα στις 17-19 Ιουλίου. Σήμερα, η Lotus έκανε γνωστούς τους οδηγούς που θα πάρουν

μέρος σε αυτό.

Την πρώτη μέρα των δοκιμών, πίσω από το τιμόνι της E21 θα βρεθεί ο Nicolas Prost, υιός του 4 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Alain Prost. Στη συνέχεια, τη θέση του Prost θα πάρει ο τρίτος οδηγός της ομάδας και πρωταθλητής του GP2, Davide Valsecchi. Ενώ το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με τον νούμερο ένα οδηγό της ομάδας, Kimi Raikkonen.

Η Lotus έδειξε αρκετά δυνατή στον αγώνα του Nurburgring, βοηθούμενη και από τις υψηλές θερμοκρασίες, με τον πρόεδρο της ομάδας, Eric Boullier, να δηλώνει ευχαριστημένος που το τεστ νέων οδηγών θα λάβει χώρα στο μέσο της σεζόν.

Είναι καλή χρονική στιγμή για εμάς να έχουμε το φετινό τεστ νέων οδηγών στα μέσα του έτους, καθώς μας επιτρέπει να αξιολογήσουμε ακόμη περισσότερα από τα νέα εξαρτήματα που έχουμε για την Ε21, καθώς η μάχη πρωταθλήματος εντείνεται. Αξίζει να σημειωθεί ότι, το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ιδιαίτερα καλές καιρικές συνθήκες πρόσφατα, οπότε ανυπομονούμε να τρέξουμε και τις τρεις ημέρες.

Χρησιμοποιώντας τους Nicolas και Davide, τους δίνουμε πολύτιμη εμπειρία και ταυτόχρονα παίρνουμε εξαιρετικά στοιχεία πίσω, αφού έχουμε ήδη δει τι μπορούν να κάνουν στο αυτοκίνητο και να εκτιμήσουμε τις πολύτιμες πληροφορίες που μας δίνουν. Είναι μια υπέροχη δεύτερη ευκαιρία για όλους τους οπαδούς της Formula 1, να έρθουν και να δουν τις ομάδες σε δράση στο Silverstone.

Το τεστ νέων οδηγών θα είναι ανοικτό στο κοινό, με τους υπεύθυνους της πίστας του Silverstone να υπολογίζουν σε μεγάλη προσέλευση θεατών και για τις τρεις ημέρες.

[Πηγή: Lotus F1 Team]

Keywords
Τυχαία Θέματα