Η Koenigsegg One:1 πάει στο Nürburgring…

Με τα όρια ταχύτητας στο Nürburgring να αποτελούν πλέον παρελθόν, η Koenigsegg ανακοίνωσε αυτό που περιμένει ολόκληρος ο πλανήτης της αυτοκίνησης. Την Koenigsegg One:1 σε έναν flat out γύρο στο Nürburgring για να δούμε τον χρόνο που θα σημειώσει το υπερόπλο του Christian von Koenigsegg.

Το αν θα καταφέρει να κάνει ρεκόρ η One:1 είναι κάτι που πρέπει να περιμένουμε,

αλλά η λογικά λέει πως ναι, η One:1 θα γίνει το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στη γερμανική πίστα. Το πότε ακριβώς η αυτοκινητοβιομηχανία θα πάει την One:1 στο Nürburgring δεν το ανακοίνωσε, αλλά σε ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως πρέπει να γίνει μια διαδικασία, η οποία θα διαρκέσει αρκετούς μήνες, μιας και η προσπάθεια για ρεκόρ θα γίνει σε μια από τις ιδιωτικές ημέρες που είναι διαθέσιμη η πίστα, ενώ πρέπει να υπολογιστούν και οι καιρικές συνθήκες.

Η σουηδική εταιρία συμπλήρωσε πως ο εργοστασιακός οδηγός της, ο Robert Serwanski, είτε όποιος άλλος βρεθεί πίσω από την One:1 θα πρέπει να αποκτήσει “βαθιά γνώση” τόσο της πίστας, όσο και του αυτοκινήτου, του ταχύτερου πισωκίνητου αυτοκινήτου του κόσμου, για να επιτευχθεί το ρεκόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα