Η Jeep παρουσίασε τα 6 πρωτότυπα της για το Moab Easter Safari 2012

Η Jeep παρουσίασε τα 6 πρωτότυπα της που πήγε στο φετινό event Moab Easter Safari. Πρώτο είναι το Mighty FC pickup truck concept το οποίο έχει αποτελεί την νέα έκδοση του Forward Control το οποίο κατασκευαζόταν από το 1956 έως το 1965. Βασίζεται πάνω στο Wrangler

Rubicon και φορά εξαρτήματα και ανταλλακτικά από το πακέτο μετατροπής Mopar JK-8. Στο εξωτερικό υπάρχει 17″ beadlock ζάντες με 40″ off-road ελαστικά. Στο εσωτερικό υπάρχουν Katzkin δερμάτινα καθίσματα, κρεβάτι στο χώρο των αποσκευών.

Το J-12 Concept έχει βασιστεί πάνω στο Gladiator της δεκαετίας του 1960. Έχει κατασκευαστεί πάνω στο JK-8 pickup και διαθέτει νέα μπροστά μάσκα, νέα φωτιστικά σώματα και έχει ψηλώσει κατά 10 εκατ.

Το  Wrangler Apache φορά τον V8 6.4-λίτρων HEMI κινητήρα απόδοσης 477 ίππων με 637 Nm ροπής. Φορά Stinger μπροστά προφυλακτήρα, έχει ψηλώσει κατά  11.5 εκατ, γάντζο της Warn, Mopar Pro 60 μπροστά και πίσω άξονα. Το μοντέλο δεν θα περάσει στη παραγωγή, αλλά το κιτ βελτίωσης της μηχανής θα είναι διαθέσιμο από το καλοκαίρι.

Το Mopar Jeep Wrangler Rubicon διαθέτει off-road προφυλακτήρες, γάντζο της Warn, έχει ψηλώσει κατά 5 εκατ, διαθέτει ηλεκτρονικά διαφορικά, rocker bars και 35″ ελαστικά της Goodyear

Το Grand Cherokee Trailhawk concept είναι βαμμένο σε λευκό χρώμα με κόκκινες και γκρι λεπτομέρειες. Φορά ράγες στην οροφή, γάντζους μπροστά και πίσω, σκουρόχρωμα μπροστά φωτιστικά σώματα και 18″ ζάντες με ελαστικά Goodyear Wrangler SilentArmor.

Τέλος το Wrangler Traildozer, έχει κατασκευαστεί σε συνεργασία με την American Expedition Vehicles και φορά τον V8 6.4-λίτρων HEMI κινητήρα με άξονες Dana 44. Φορά νέους προφυλακτήρες και 37″ ickey Thompson Baja Claw ελαστικά. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα