Η Hyundai θέλει να κατασκευάσει τον ψηλότερο ουρανοξύστη της Ν. Κορέας

10:03 3/2/2015 - Πηγή: AutoBlog

Τον Σεπτέμβριο του 2014 η Hyundai αγόρασε ένα οικόπεδο 79.350 τετραγωνικών μέτρων σε μία από τις ακριβότερες συνοικίες της Σεούλ έναντι περίπου 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να μεταφέρει εκεί τα κεντρικά της γραφεία. Γραφεία όμως χωρίς κτίριο δεν γίνονται και όταν έχεις κάνει μία τέτοια αγορά, σε μία τέτοια περιοχή, δεν γίνεται ξαφνικά να τσιγκουνευτείς εκεί.

Γι’ αυτό, η Κορεατική εταιρία ετοιμάζεται να κατασκευάσει τον υψηλότερο ουρανοξύστη της Ν. Κορέας. Για την ακρίβεια, η Hyundai

υπέβαλλε σχέδια να κατασκευάσει δύο πύργους που θα στεγάζουν γραφεία, συνεδριακό κέντρο και ξενοδοχείο. Οι πύργοι αυτοί, θα έχουν ύψος περίπου 571 μέτρων αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι οριστικό αφού η εταιρία πρέπει να πάρει την έγκριση της πόλης πριν ξεκινήσει εργασίες. Από την άλλη, αναλυτές εκφράζουν τις ανησυχίες τους για την αντίδραση της κεφαλαιαγοράς λέγοντας ότι “ενώ οι μετοχές της εταιρίας δεν έχουν ανακάμψει ακόμα στα προ-αγοράς οικοπέδου επίπεδα, η Hyundai ανακοινώνει την κατασκευή του υψηλότερου ουρανοξύστη της χώρας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα