Η Honda κάνει τα αυτοκίνητα της ελαφρύτερα, την ώρα που οι Άγγλοι τα θεωρούν τα πιο ανθεκτικά στις λακκούβες

Η Honda έχει βάλει στόχο να κάνει τα μοντέλα της ελαφρύτερα στο μέλλον μιας και οι αυτοκινητοβιομηχανίες τα τελευταία χρόνια, στο βωμό της ασφάλειας έχουνε αυξήσει το βάρος των μοντέλων. Η αρχή έγινε με το νέο Peugeot 208 το οποίο είναι ελαφρύτερο από το 207 και πλέον στη φιλοσοφία αυτή μπαίνει και η Honda, η οποία θα αλλάξει τον τρόπο σχεδιασμού αλλά και τις μεθόδους συναρμολόγησης των μοντέλων

της με στόχο να μειώσουν το βάρος των αυτοκινήτων, διατηρώντας στα ίδια επίπεδα την ασφάλεια και την άνεση που προσφέρουν τα μοντέλα της.

Η Ηοnda θα επενδύσει αρκετά δις γιεν ώστε να να αναβαθμίσει τα εργοστάσια της σε όλο τον κόσμο, με τα πρώτα μοντέλα που θα διαθέτουν την φιλοσοφία αυτή, να είναι να μικρότερα της γκάμας της, και συγκεκριμένα το N Box, το οποίο ζυγίζει κατά 10% λιγότερο, ενώ έχει μειωθεί και το κόστος παραγωγής του.

Στις σχετικές ειδήσεις σε ότι αφορά την Honda, η Warranty Direct έκανε μια έρευνα στην Αγγλία η οποία έδειξε ότι τα μοντέλα της Honda είναι τα πιο ανθεκτικά στις λακκούβες. Σύμφωνα με την έρευνα, μόλις το 1.4% των ιδιοκτητών ενός Honda έκανε αίτηση για επισκευή ζημιάς του αυτοκινήτου του, η οποία οφείλεται σε πτώση σε λακκούβα, ενώ στη χειρότερη θέση βρίσκεται η Chrysler με ποσοστό 12.2%. Αναλυτικά τα αποτελέσματα έδειξαν:

Κλικ για μεγέθυνση


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα