Η Honda ετοιμάζει μικρό crossover το οποίο θα βασίζεται στο επόμενο Jazz, παρουσίασε το HondaLink [w/video]

H Honda φαίνεται ότι ετοιμάζει ένα νέο μικρό crossover το οποίο θα κατασκευαστεί πάνω στην επόμενη γενιά του του Jazz το οποίο θα παρουσιαστεί μέσα στο 2013.

Το αυτοκίνητο θα τοποθετηθεί απέναντι από τα Nissan Juke, Opel Mokka, Fiat 500X και Chevrolet

Trax, με τους Ιάπωνες να πιστεύουν ότι το αυτοκίνητο θα μπορούσε να πουλά 400.000 μονάδες ετησίως, την ώρα που οι τωρινές εκδόσεις του Jazz σε όλο τον κόσμο πωλούν 800.000 μονάδες ετησίως.

Το αυτοκίνητο αναμένεται να παρουσιαστεί το 2014 και για την Αμερικάνικη αγορά θα κατασκευάζεται μαζί με την hatchback έκδοση του, στο νέο εργοστάσιο που ετοιμάζει η Honda στο Μεξικό, το οποίο θα λειτουργήσει μέσα στο 2014.

Στις σχετικές ειδήσεις, η Honda ανακοίνωσε το HondaLink, το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας το οποίο θα πρωτοτοποθετηθεί στο νέο Accord. Το σύστημα διαθέτει Aha Radio, σύνδεση στο “σύννεφο” με το smartphone του ιδιοκτήτη ώστε να μπορεί να streamάρει δεδομένα και μουσική, σύνδεση στο internet και δυνατότητα σύνδεσης στο Facebook και Twitter. Περισσότερες λεπτομέρειες για το HondaLink μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα