Η Honda ανανέωσε το N-Box Slash

Σε αναβάθμιση του kei-car της προέβη η Honda, καθώς το N-Box Slash μετράει ήδη κάποια χρόνια στην αγορά της Ιαπωνίας ως το πιο στυλάτο στην κατηγορία του, αλλά όλοι χρειάζονται μια αισθητική περιποίηση κάποια στιγμή.

Έτσι, η εταιρία πρόσθεσε νέες λεπτομέρειες στο εσωτερικό του μικροσκοπικού οχήματος, (μικρότερο και από το Honda Jazz), αναβάθμισε τον εξοπλισμό του και δίνει πλέον νέες επιλογές

χρώματων. Για τους φυσιολάτρεις, το ένα από τα 6 πακέτα εσωτερικού, ονομάζεται Trekking Style, και σε αυτό υπάρχουν παράθυρα με φίλτρα για IR και UV ακτινοβολία, και αρκετές παραπάνω υποδοχές USB. Οι επιλογές για το χρώμα όπως προείπα είναι πολλές, αριθμώντας 16 αποχρώσεις δυο τόνων και 25 μονόχρωμες, περιλαμβανομένου 3 νέες σκιάσεις.

Η νομοθεσία σχετικά με τα Kei cars στην Ιαπωνία είναι πολύ συγκεκριμένη. Έτσι, το Honda κινείται από έναν κινητήρα 660 κυβ.εκ. 3-κύλιδρο αλλά και με επιλογή για ατμοσφαιρικό ή και με τούρμπο. Διατίθεται ως μπροστοκίνητο ή τετρακίνητο με κιβώτιο συνεχούς μεταβαλλόμενης μετάδοσης. Οι τιμές τους ξεκινούν από τα €11.600 στη βασική έκδοση και φτάνει τα €16.000 στην κορυφαία έκδοση X-Turbo.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα