Η Helen Mirren στο Fast And Furious 8

Σχεδόν έναν χρόνο πριν, η διάσημη ηθοποιός Helen Mirren είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πως θα επιθυμούσε διακαώς να συμμετέχει στο Fast and Furious, δηλώνοντας την αγάπη της, τόσο για τις ταινίες, όσο και για τα αυτοκίνητα:

Η μεγαλύτερή μου φιλοδοξία θα ήταν να είμαι σε μια ταινία της σειράς Fast & Furious. To έχω ξαναπεί πολλές φορές, αλλά κανείς ποτέ δεν επικοινώνησε μαζί μου. Πρέπει να ομολογήσω πως ο Vin Diesel

είναι ευφυής. Αγαπώ τον Vin Diesel. Είναι ένας υπέροχος τύπος, έξυπνος – τον αγαπώ. Είναι εξαιτίας του, που θέλω να παίξω σε μια ταινία της σειράς, αλλά και για την οδήγηση.

Πλέον η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα, μιας και όπως ανακοίνωσε η ομάδα παραγωγής, η διάσημη ηθοποιός προστίθεται στο καστ των ηθοποιών της 8ης ταινίας του Fast and Furious. Η Mirren έχει κερδίσει βραβείο Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού, βραβείο BAFTA, τρεις Χρυσές Σφαίρες, τέσσερα βραβεία Emmy, πέντε βραβεία Screen Actors Guild και δεκάδες ακόμη βραβεία.

Η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Απριλίου του 2017 και εκτός από την Helen Mirren και τους Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson και Ludacris, στη νέα ταινία θα συμμετέχουν η Charlize Theron, ο Dwayne “The Rock” Johnson, ο Jason Statham και ο Scott Eastwood. Την σκηνοθεσία της ταινίας την έχει αναλάβει ο Gary Gray, και όπως μας έχει πει ο Vin Diesel, θα είναι η καλύτερη ταινία που έχουμε δει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Helen Mirren,Fast And Furious 8