Η Hankook θα προμηθεύει με OEM ελαστικά την Mercedes-Benz για την S-Class και την E-Class

11:31 4/9/2013 - Πηγή: AutoBlog

Η Hankook Tire Co Ltd, ανακοίνωσε την Δευτέρα που μας πέρασε πως θα ξεκινήσει να προμηθεύει την Daimler με ελαστικά πρώτης τοποθέτησης για την νέα Mercedes S-Class και E-Class. Αυτή η συμφωνία, είναι χωρίς αμφιβολία ένα σημαντικό βήμα για την αναγνώριση του Νοτιοκορεάτη κατασκευαστή ως μάρκα premium ελαστικών.

Η συμφωνία με την Mercedes-Benz, είναι μονάχα ένα από αρκετά νέα

συμβόλαια που κατάφερε να υπογράψει η Hankook, ο έβδομος μεγαλύτερος κατασκευαστής ελαστικών παγκοσμίως. Ακούγεται πως ένα από αυτά τα νέα συμβόλαια είναι και αυτό με την Nissan για την παροχή OEM ελαστικών για το Altima sedan.

Η Hankook θέλει επίσης να επεκτείνει την συνεργασία της με την BMW και στην 5-Series –προς το παρόν «έχει» μόνο την σειρά 1 και 3- και με την Toyota στην Corolla επιπλέον από το iQ.

Η Hankook, εξακολουθεί να είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που μετράει μεγάλα ονόματα όπως η Audi, η Honda, η Volkswagen, η General Motors, η Ford, η Hyundai και η Kia στο πελατολόγιο της και ψάχνει συνέχεια τρόπους να το επεκτείνει και να προχωρήσει εμπρός τόσο από άποψη μεριδίου αγοράς όσο και τεχνολογικά και ποιοτικά.

[Πηγή: Reuters]

Keywords
Τυχαία Θέματα