Η Ford ανακαλεί 700.000 Escape CUV και C-Max hybrid

Η τελευταία γενιά του Escape μπορεί να πάρει με άνεση τον τίτλο του πιο προβληματικού αυτοκινήτου που έχει βγάλει ποτέ η Ford, αφού από το 2012 που έχει κυκλοφορήσει το μικρό crossover της Μπλε Οβάλ εταιρίας έχει ανακληθεί πάμπολλες φορές (1, 2, 3). Σε αυτές τις ανακλήσεις έρχεται να προστεθεί και μια νέα, με το The Detroit

News να αναφέρει πως η Ford θα το ανακαλέσει τα ΜY 2013-2014 Escape καθώς και το C-Max hybrid.

Συνολικά ανακαλούνται 692.500 Escape και C-Max Hybrid στις Η.Π.Α, λόγω ενός προβλήματος που εντοπίστηκε στο λογισμικό των αερόσακων, οι οποίοι ενδεχομένως δεν ανοίξουν εγκαίρως κατά τη διάρκεια εντός ατυχήματος στο οποίο το όχημα θα ανατραπεί.

Επίσης στα προς ανάκληση οχήματα, η Ford θα ελέγξει και τις εξωτερικές χειρολαβές των πορτών, οι οποίες ενδεχομένως θα μπορούσαν να ανοίξουν, ενώ το όχημα βρίσκεται σε κίνηση, ενώ υπάρχει περίπτωση αυτές να μην μπορέσουν να κλείσουν καλά.

Η Ford αναφέρει πως μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ή ατυχήματα που να σχετίζονται με τα συγκεκριμένα προβλήματα. Το πρώτο πρόβλημα θα λυθεί με αναβάθμιση του λογισμικού του συστήματος των αερόσακων, ενώ στο δεύτερο, μηχανικοί της Ford θα ελέγξουν και τις τέσσερις χειρολαβές των προς ανάκληση οχημάτων και αν κρίθεί σκόπιμο, αυτές θα αλλαχθούν.

Keywords
Αναζητήσεις
ford esqape hybrid δοκιμη
Τυχαία Θέματα