Η Fiat σε κρίση, φρενάρει τις επενδύσεις, κανονικά η Alfa Romeo 4C, καθυστερεί το SUV της Alfa Romeo

15:53 4/8/2012 - Πηγή: AutoBlog

Η Fiat περνά μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, με την Chrysler, την εταιρεία που αγόρασε το 2008, να είναι αυτή που να την κρατά ζωντανή αυτή τη χρονική στιγμή. Την Πέμπτη μάθαμε ότι το εργοστάσιο εργοστάσιο της στη πόλη Melfi της Ιταλίας, εκεί όπου κατασκευάζεται το Punto, θα κλείσει για 3 μήνες ώστε να μειωθεί έτσι το κόστος παραγωγής.

Τώρα,

η Fiat, ανακοίνωσε χθες ότι σταματά προσωρινά τις επενδύσεις της, λόγω ανησυχιών που προκύπτουν από την οικονομική κρίση της Ευρωζώνης. Δεν ανακοίνωσε ακριβώς τα αυτοκίνητα που θα καθυστερήσουν να περάσουν στη παραγωγή, θα το κάνει επίσημα αργότερα μέσα στο έτος, αλλά σίγουρα θεωρούνται ότι το νέο Punto θα καθυστερήσει τουλάχιστον έναν χρόνο, ενώ πίσω θα πάει και το SUV της Alfa Romeo.

Ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι ξεκίνησε ήδη η παραγωγή της νέας Maserati Quattroporte, ενώ εντός χρονοδιαγράμματος είναι και η παραγωγή της Alfa Romeo 4C, η οποία θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Maserati στη Μόντενα, από τον Μάιο του 2013, με τις πωλήσεις να ξεκινούν από το καλοκαίρι του ίδιου έτους.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα