Η Dodge αναβιώνει τα Challenger T/A και Charger Daytona

H Dodge επαναφέρει εκδόσεις που άφησαν ιστορία προκειμένου να τονώσει τις πωλήσεις και την γκάμα του Challenger και του Charger.

To εικονικό muscle car φορά το σήμα “T/A” και εξοπλίζεται με τον 5.7 V8 της εταιρίας και τον Hemi των 6.4 λίτρων που παράγουν 375 και 485 “αμερικανικά” άλογα αντίστοιχα. Μηχανικά συναντάμε μόνο αλλαγμένη εξάτμιση και φιλτροχοάνη της Mopar. Εμφανισιακά είναι βαμμένο σε μαύρο ματ

χρώμα από το καπό μέχρι το πίσω spoiler, ενώ υπάρχουν και “χορταστικές” λωρίδες ίδιου χρώματος μαζί με τα απαραίτητα σήματα “Τ/Α”.

Για όσους προτιμούν την πρακτικότητα των τεσσάρων θυρών, η Dodge διαθέτει το Charger με το θρυλικό “Daytona” να ολοκληρώνει την ονομασία. Ίδιες μηχανικές επεμβάσεις με το Challenger, μόνο που εδώ η Dodge αναφέρει αύξηση της τελικής από τα 217 στα 241 χλμ/ώρα για το μοντέλο με τον 5.7. Η έκδοση με τον 6.4 παραμένει στα 255 χλμ/ώρα. Πολύ καλύτερη εκτέλεση της διχρωμίας με το μαύρο, με το αυτοκόλλητο “Hemi” στο καπό του “μεγάλου” -ελλείψει Hellcat- να κλέβει την παράσταση.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα