Η Cadillac μειώνει την τιμή της 2015 CTS

10:03 8/1/2015 - Πηγή: AutoBlog

Σε μία προσπάθεια να αυξηθούν οι πωλήσεις της, η Cadillac ανακοίνωσε στους αντιπροσώπους της πως μειώνει την τιμή της 2015 CTS από $1.000 έως και $3.000 ενώ παράλληλα βελτιώνει τον standard εξοπλισμό που προσφέρεται σε ορισμένες εκδόσεις.

Τον Σεπτέμβριο του 2014, λίγο μετά την ανάληψη της ηγεσίας της Αμερικάνικης φίρμας, ο Johan de Nysschen είχε δηλώσει κατηγορηματικά πως δεν πρόκειται να μειωθούν οι τιμές. Όμως μερικούς μήνες αργότερα, με τις πωλήσεις

της Cadillac να σημειώνουν πτώση της τάξης του 7% το 2013 ενώ από την άλλη, τόσο η κατηγορία των οχημάτων πολυτελείας γενικότερα, όσο και η Lincoln ειδικότερα, σημειώνουν αύξηση στις πωλήσεις, αναγκάζεται να κάνει την CTS πιο ποθητή, κάνοντας την φθηνότερη και καλύτερα εξοπλισμένη.

Προφανώς, η μεγαλύτερη μείωση στην τιμή, θα γίνει στις ακριβότερες, Premium και Performance Collection εκδόσεις που θα προσφέρονται πλέον κατά $3.000 φθηνότερα. Μείωση της τάξης των $2.000 θα γίνει στην υπερτροφοδοτούμενη, δίλιτρη έκδοση ενώ όπως είπαμε, κάποια extras όπως η πανοραμική ηλιοροφή, το GPS και το ηχοσύστημα της Bose, θα είναι πλέον standard στην Luxury έκδοση.

Keywords
Τυχαία Θέματα