Η BMW φοβάται πως θα μείνει πίσω στα ηλεκτρικά

Με τους κατασκευαστές αυτοκινήτων να ρίχνουν όλο και μεγαλύτερο βάρος στα ηλεκτρικά μοντέλα, στελέχη της BMW επιθυμούν η γερμανική εταιρία να κάνει γρηγορότερα βήματα στην ανάπτυξη τους.

Ο Manfred Schoch, εκπρόσωπος της BMW στον εργατικό τομέα, προειδοποίησε πως η κατασκευάστρια εταιρία πολυτελών αυτοκινήτων κινδυνεύει να μείνει πίσω από τους αντιπάλους της, στην κούρσα για την ανάπτυξη ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Ο Schoch είπε:

Η διοίκηση της BMW

άργησε να αποφασίσει σχετικά με τις επενδύσεις που απαιτούνται για να βγουν στην αγορά περισσότερα ηλεκτρικά μοντέλα. Η αυτοκινητοβιομηχανία πρέπει να διευρύνει την γκάμα της και να συμπεριλάβει ηλεκτρικές εκδόσεις στα βασικά της μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων των 3-Series, 5-Series, 7-Series. Οτιδήποτε άλλο θα είναι επιζήμιο για την επιχείρηση.

Ο Schoch είπε πως η BMW θα βγάλει το i5 το 2021, όταν οι Audi, Porsche, Tesla και VW θα έχουν περισσότερα μοντέλα στην αγορά, με τον εκπρόσωπο της BMW να συμπληρώνει πως η γερμανική εταιρία δεν διαθέτει τους πόρους που απαιτούνται για την ανάπτυξη νέων μπαταριών. Ο Schoch καταλήγει πως η διοίκηση της BMW πρέπει να επενδύσει στην ηλεκτρική κινητικότητα για να παραμείνει ανταγωνιστική στο μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα