Η Aston Martin δεν θέλει τελικά SUV

Η Aston Martin τελικά δεν θα κατασκευάσει SUV, τουλάχιστον για την ώρα, παρότι εδώ και καιρό κυκλοφόρησαν αρκετές φήμες και ειδήσεις σχετικά με το αυτοκίνητο. Πίσω το 2009 η Aston Martin είχε παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης την Lagonda Concept, με τις φήμες να ήθελαν την Βρετανική εταιρία να κατασκευάζει την έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου πάνω στη πλατφόρμα της Mercedes

GL-Class.

Τέλος σε αυτές τις φήμες έβαλε ο Marek Reichmann, διευθυντής σχεδιασμού της Aston Martin που δήλωσε πως ένα τέτοιο μοντέλο δεν θα μπορούσε να “κολλήσει” στη γκάμα της Aston Martin, παρά το γεγονός πως η Bentley και η Lamborghini θα βγάλουν στη παραγωγή SUV μοντέλα.

Ο Reichmann είπε πως προτεραιότητα της Aston Martin είναι να επενδύσουν σωστά τα 500 εκατ. λίρες ώστε να κατασκευαστεί το σασί της επόμενης γενιάς sports cars επιδόσεων της εταιρίας, με το SUV να μην βρίσκεται στις πρώτες προτεραιότητές τους. Η Aston Martin είναι μια μικρή εταιρία με περιορισμένους πόρους, είπε χαρακτηριστικά και πρέπει να επιλέξουν σωστά το πως θα επενδύσουν τους πόρους αυτούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα