Η Arrinera δοκίμασε το Hussarya GT στο Bruntingthorpe

H πολωνική Arrinera παρουσίασε στο Goodwood, που γίνεται αυτές τις μέρες στο νότια του Λονδίνου, την αγωνιστική Hussarya GT. Το αυτοκίνητο αποτελεί την GT4 έκδοση της “πολιτικού” αυτοκινήτου, με την εταιρία να έχει τελειώσει το στάδιο της εξέλιξης του αγωνιστικού, δείχνοντας το αυτοκίνητο σε υποψήφιους πελάτες.

Το supercar της Arrinera Automotive θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, την αγωνιστική, η οποία θα είναι αρχικά διαθέσιμη από τον Σεπτέμβριο του 2016, με την έκδοση δρόμου να έρχεται λίγο αργότερα.

Το αγωνιστικό εκτιμάται

ότι θα κοστίζει μεταξύ €170.000 και €183.000. Σχεδιάστηκε για να συμμετάσχει στην κατηγορία GT4 για το βρετανικό και ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και μηχανικά διαθέτει έναν 6,2-λίτρων V8 κινητήρα, από την C6 Corvette ZR1, απόδοσης μεταξύ 420 και 650 ίππων, με τη θηριώδη αυτή δύναμη να περνάει στους πίσω τροχούς, μέσω ενός αυτοματοποιημένο χειροκίνητου κιβωτίου με paddles.

Πριν την παρουσίαση του στο Goodwood, η εταιρία πήγε στο αεροδιάδρομο του Bruntingthorpe για να το δοκιμάσουν υποψήφιοι πελάτες. Παρόλο που κατά τη διάρκεια της δοκιμής έπεφτε πολύ δυνατή βροχή, αυτό δεν σταμάτησε την δοκιμή του.

Η αγωνιστική Hussarya έχει εξελιχθεί από την Ιταλική CIMA και χρησιμοποιεί η Pagani και η Koenigsegg. Εξαιτίας αυτών, το Hussarya πιάνει τα 100 χλμ/ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 8,9 δευτερόλεπτα, ολοκληρώνει το 400άρι σε 11 δευτ., με την τελική του να είναι περίπου 340 χλμ/ώρα. Παράλληλα θα υπάρχει και μια performance έκδοση οποία θα κάνει τον κινητήρα να παράγει έως και 690 άλογα, με την εταιρία να τοποθετεί μεγαλύτερα φρένα.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα