Η AC Schnitzer βελτιώνει τα MINI

Όταν ακούμε για πακέτα αναβάθμισης της AC Schnitzer, συνήθως το μυαλό μας πάει στην BMW. Αυτή την φορά όμως, η εταιρία ασχολήθηκε με την αναβάθμιση των MINI.

Ο γερμανικός οίκος βελτίωσης παρέχει πακέτα σχεδόν για όλες τις εκδόσεις των MINI. Στην περίπτωση του απλού Cooper, η ιπποδύναμη ανεβαίνει από τα 136 άλογα στα 170 άλογα, στην περίπτωση του S από τα 192 άλογα στα 235, ενώ για την κορυφή της γκάμας,

το JCW ανεβαίνει από τα 231 άλογα στα 265 άλογα.

Επιπλέον, σε όλα τα πακέτα προσφέρεται νέο σύστημα εξάτμισης το όποιο διαθέτει και “track mode” που με το πάτημα του τηλεχειριστηρίου βελτιώνει τον ήχο, κάνοντας τον πιο άγριο και εντυπωσιακό. Τα πακέτα περιλαμβάνουν νέα ανάρτηση, η οποία δίνει μεγαλύτερη σιγουριά στις στροφές, καθώς και τις νέες ζάντες 19’’ AC1 BiColor ή τις Anthracite οι οποίες πατάνε σε 215/35 ή σε 225/35 ελαστικά.

Τέλος, στο εξωτερικό κομμάτι, ο οίκος βελτίωσης κάνει τα MINI να δείχνουν πιο ιδιαίτερα με την βοήθεια μικρών λεπτομερειών, όπως το αεροδυναμικό μπροστινό splitter, το φιλμ στις ποδιές του αυτοκινήτου, το πίσω αυτοκόλλητο με το λογότυπο της AC Schnitzer και τέλος τις πράσινες και κόκκινες λεπτομέρειες σε όλο το αυτοκίνητο. Τα πακέτα θα είναι διαθέσιμα για την Hatch, Cabriolet και Clubman έκδοση του MINI.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα