Γυναίκα βρίσκει την κλεμμένη Corvette της 42 χρόνια μετά, αλλά πιθανώς να μην την πάρει πίσω [w/video]

H Terry Dietrich από την Georgia των Η.Π.Α έμεινε έκπληκτη όταν η αστυνομία της βρήκε την κλεμμένη 1972 Chevrolet Corvette Stingray της 40 χρόνια μετά. H Dietrich αγόρασε αυτή τη μπλε Corvette το 1972, αλλά έξι μήνες μετά, το αυτοκίνητο της κλάπηκε. Τελικά κατέληξε σε έναν άνδρα από τη Βόρειο Καρολίνα, ο οποίος και την οδηγούσε μέχρι που αφήσει τη τελευταία του πνοή

μερικούς μήνες μετά.

Εδώ έρχεται ο Gary Green, ο οποίος και αγόρασε το αυτοκίνητο από τη χήρα του εκλιπών, με τον ο Green να διαπιστώνει πως κάτι δεν πήγαινε καλά με το αυτοκίνητό που είχε αγοράσει, μιας και τα έγγραφα του αυτοκινήτου, έδειχναν πως η Corvette είναι κατασκευασμένη το 1969, αλλά ο σειριακός αριθμός του αυτοκινήτου δεν αντιστοιχούσε με τον αριθμό πλαισίου. Έτσι ο Green ανέφερε στην αστυνομία το περιστατικό και αυτή να εντοπίζει πως η Dietrich ήταν η νόμιμη ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου. Έτσι το αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

Θα περίμενε κανείς πως το αυτοκίνητο κανονικά θα παραδιδόταν στην Dietrich, αλλά αυτό δεν έγινε. Η ασφαλιστική εταιρία, που αποζημίωσε την Dietrich, και πήρε την κυριότητα του αυτοκινήτου, έσβησε το αυτοκίνητο από το σύστημα και έτσι προς το παρόν, το αυτοκίνητο παραμένει σε κάποια αποθήκη της αστυνομίας, με το πιθανότερο να είναι πως αυτό θα βγει σε δημοπρασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα