Για ακόμα έναν αγώνα F1 ετοιμάζεται η Βόρεια Αμερική

Μάχες θα πρέπει να δώσουν οι πίστες στο μέλλον για να μπουν στο καλεντάρι της Formula 1. Οι τωρινοί κανονισμοί της FIA ορίζουν ξεκάθαρα πως οι μέγιστοι αγώνες θα πρέπει να είναι 20, αλλά ήδη για το πρωτάθλημα του 2016 έχουμε 21 συμμετοχές, έτσι ή θα πρέπει να αλλάξει ο κανονισμός ή κάποια από τις πίστες θα πρέπει να αποχωρήσει, κάτι που σίγουρα δε θα ήθελε ο Bernie Ecclestone, ένας υπέρμαχος των πολλών συμμετοχών, διότι έτσι αυξάνονται τα έσοδα.

Ο 85χρονος

θα ήθελε έναν ακόμα αγώνα στη Βόρεια Αμερική και πιο συγκεκριμένα στις ΗΠΑ, με την προσωπική του αναφορά να γίνεται για την Καλιφόρνια. Είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, όμως ο άνθρωπος που έφερε τη Formula 1 στο Austin και το Μεξικό φέτος, ο Tavo Hellmund, αποκαλύπτει πως ετοιμάζει κάτι ακόμα για τη Βόρεια Αμερική.

Εξετάζουμε ένα πρόγραμμα, για το οποίο θα μπορούμε να μιλήσουμε σε περίπου δύο εβδομάδες από τώρα, και στη συνέχεια θα κοιτάξουμε να κάνουμε μια επένδυση με κάποια ομάδα. Θα μπορούσε να είναι η Βόρεια Αμερική.

Ο Αμερικανός αποφεύγει να μιλήσει για το αν ο αγώνας αυτός θα γίνει στο Μεξικό, τις ΗΠΑ ή τον Καναδά, ωστόσο τα λεγόμενα του Ecclestone μάλλον μας κάνουν να κοιτάμε προς τις ΗΠΑ. Καλό είναι, όμως, να περιμένουμε για τις λεπτομέρειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα