Φήμες: Ετοιμάζεται η Audi για τη Formula 1; [Ανανεωμένο]

Η Audi είναι γνωστό πως φλερτάρει με τη Formula 1 από το 2011. Πρόσφατα οι φήμες αναζωπυρώθηκαν με την πρόσληψη του πρώην Αγωνιστικού Διευθυντή της Ferrari, Stefano Domenicali. Η θέση του Ιταλού στην Audi δεν είναι ακόμα ξεκάθαρη, με τις φήμες να μιλούν είτε για κάποια θέση στη Ducati

-αγωνιστική ή μη- είτε για κάποιο ρόλο στην αγωνιστική ομάδα, που πιθανώς δημιουργήσει η Γερμανική κατασκευάστρια εταιρία για τη συμμετοχή της στη Formula 1.

Τα νέα από την Audi, σύμφωνα με το Βρετανικό AutoExpress, είναι πως η Γερμανική εταιρία σκοπεύει να εγκαταλείψει τα DTM και WEC και με τη βοήθεια της Red Bull να κάνει την είσοδό της στη Formula 1. Το εγχείρημα αυτό πιθανότατα θα γίνει το 2016, με τον όμιλο Volkswagen να δουλεύει ήδη πάνω στη κατασκευή ενός κινητήρα V6 Turbo, προδιαγραφών Formula 1.

Αν προσθέσει κανείς και τις διάφορες δηλώσεις που έχουν κάνει οι άνθρωποι της Red Bull, για την πιθανή συνεργασία τους με τη Volkswagen, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε ακόμη μία Γερμανική εταιρία να θέλει να επαναλάβει τις επιτυχίες της Mercedes.

Ανανέωση: Η Audi, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter διαψεύδει τις παραπάνω φήμες, αναφέροντας:

Οι φήμες συνεχίζουν να εμφανίζονται κανονικά εδώ και χρόνια. Είναι καθαρές φήμες και πάλι, χωρίς να υπάρχει τίποτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα