Φήμες: Επιστρέφει στη Ferrari ο Kimi Raikkonen

Σύμφωνα με την φινλανδική εφημερίδα Ilta Sanomat, ο Kimi Raikkonen επιστρέφει στη Ferrari, παρότι η Ferrari το είχε διαψεύσει παλαιότερα. Αν ισχύει το δημοσίευμα, ο Kimi θα επιστρέψει στην ομάδα που κατέκτησε τον μοναδικό του παγκόσμιο τίτλο, όταν αυτός βρισκόταν

από το 2007 έως το 2009 στη Scuderia.

Η εφημερίδα αναφέρει πως οι οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και παραμένει άγνωστο ποιανού θέση θα πάρει στη Ferrari. Αυτή του Fernando Alonso ο οποίος πλέον έχει δηλώσει ανοικτά πως “επιθυμεί να οδηγεί το μονοθέσιο κάποιου άλλου”, ή αυτή του Felipe Massa, ο οποίος δεν έχει πείσει τους ανθρώπους της Ferrari με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του.

Ο Alonso φαίνεται πως συζητά με τη Red Bull ώστε να πάρει τη θέση του Mark Webber ο οποίος αποχωρεί στο τέλος της χρονιάς από τη Formula 1, μιας και θα γίνει ο επίσημος οδηγός της Porsche στο νέο της LMP1 αγωνιστικό που ετοιμάζει για τον 24-ωρο αγώνα του LeMans.

Το δεδομένο είναι πως βρισκόμαστε στο κέντρο της Silly Season οπότε πρέπει να κρατάμε τις επιφυλάξεις μας σχετικά με την εγκυρότητα της κάθε είδησης που διαβάζουμε.

[Πηγή: Ilta Sanomat]

Keywords
Τυχαία Θέματα