Ευρωπαϊκός δάκτυλος η απαγωγή της πεθεράς του Ecclestone

H γοητευτική κυρία, που μοιάζει με power forward, δίπλα στον Bernie είναι η Fabiana Flosi, σύζυγος του άρχοντα της F1. H μητέρα της, Aparecida Schunk, εδώ και μια εβδομάδα περνάει την περιπέτεια της ζωής της, η οποία κοστολογείται στα 40 εκατομμύρια ευρώ από τη συμμορία που την απήγαγε στο Σάο Πάολο.

Μπορεί η Βραζιλία να φημίζεται για 4 πράγματα -μπάλα, καφέ, γυναικεία “πίσω κίνηση” και εγκληματικότητα- όμως κατά την αστυνομία, το τελευταίο δεν φέρει την ευθύνη

για το συγκεκριμένο περιστατικό. Σύμφωνα με τις βραζιλιάνικες αρχές, η συμμορία της απαγωγής είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών, και σχεδίαζε σχολαστικά μήνες την κάθε λεπτομέρεια του χτυπήματος.

Βρετανικό μέσο αναφέρει δίνοντας λεπτομέρειες για το χρονικό της απαγωγής, αναφέρει ότι οι δράστες έφτασαν έξω από το σπίτι της Schunk μεταμφιεσμένοι ως υπάλληλοι ταχυμεταφορών, και πέρασαν απαρατήρητοι, σε μια περιοχή μάλιστα που είναι γεμάτη security και σπίτια με περίφραξη. Χτύπησαν το κουδούνι και έπεισαν μια από τις δυο υπηρέτριες να τους ανοίξει. Στη συνέχεια τις έπιασαν ομήρους υπό την απειλή μαχαιριού, απαγάγοντας την πεθερά του Ecclestone με το αυτοκίνητό της.

Η αστυνομία βρήκε το όχημα περίπου 30 χιλιόμετρα από το σπίτι, με την σήμανση να το εξετάζει. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως οι δράστες ήταν νεαροί, περί τα 18 – 20 χρόνια, και ενδέχεται να είχαν και πυροβόλα όπλα μαζί τους.

Από την άλλη, η Mirror επικαλείται ανώνυμη πηγή, η οποία υποστηρίζει πως:

Σχεδόν κανένας στο Σάο Πάολο δεν ήξερε με ποιον είναι συγγενής η Schmunk. Για αυτό η αστυνομία πιστεύει ότι ο “εγκέφαλος” είναι από την Ευρώπη και χρησιμοποίησε ντόπιους για να κάνει τη δουλειά. Υπάρχουν κι άλλα περιστατικά με απαγωγές ατόμων υψηλού προφίλ, τα οποία η αστυνομία πιστεύει πως συνδέονται με Ευρωπαίο εγκληματία.

Οι αναφορές των δυο ΜΜΕ δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την αστυνομία ή κάποια άλλη πηγή. Τα λύτρα, πάντως, είναι τα μεγαλύτερα στην ιστορία της χώρας -και έχει μπόλικη σε τέτοιους τομείς- ενώ ο Ecclestone έχει τριπλασιάσει την ασφάλεια τόσο του ίδιου, όσο και των θυγατέρων του.

Keywords
Τυχαία Θέματα