Έρχεται το 2016 το νέο Fiat Punto. Θα κατασκευάζεται στην Πολωνία

13:01 9/5/2014 - Πηγή: AutoBlog

Όπως είδαμε και στο πρόσφατα ανακοινωθέν 5ετές πλάνο της Fiat, το 2016 περιμένουμε από την Ιταλική εταιρία να παρουσιάσει ένα compact hatch και ένα B-segment αυτοκίνητο. Με δεδομένο πως την ίδια χρονιά θα παρουσιαστεί στην Ν. Αμερική το νέο Punto, είναι ασφαλές να υποθέσουμε πως ένα από τα δύο νέα μικρά οχήματα, θα αποτελεί τον αντικαταστάτη του γερασμένου πλέον Punto.

Αυτό,

θα είναι μία μακρύτερη και πλατύτερη εκδοχή του 500 και θα κατασκευάζεται στο Tychy της Πολωνίας, σε ένα εργοστάσιο που σύμφωνα με πληροφορίες, η Fiat θα επενδύσει 564 εκατομμύρια ευρώ για την αναβάθμιση του. Η μεταφορά της παραγωγής του Punto στην Πολωνία, έχει να κάνει με την ελάφρυνση του φόρτου εργασίας του εργοστασίου στο Melfi της Ιταλίας, εκεί που κατασκευάζεται τώρα το Punto, έτσι ώστε να παράγει το Jeep Renegade εκεί.

Ο αντικαταστάτης του Punto, θα βασίζεται σε μία μακρύτερη εκδοχή της μικρής αρχιτεκτονικής της Fiat-Chrysler που χρησιμοποιεί αυτή τη στιγμή, η μήκους 3.840 χιλιοστών Lancia Ypsilon. Θα τοποθετηθεί ανάμεσα στο 3-θυρο 500 και το μεγαλύτερο 500L και ενδέχεται να ονομάζεται 500 Plus.

Keywords
Αναζητήσεις
φιατ πολυ μικρο σταδωδεκανησα, μικρο μερσεντες 3θυρο 2016
Τυχαία Θέματα